Меню

Молодіжні субкультури: за і проти

 Дата: 
24.03.2023

Продовжуючи серію заходів з попередження проявів агресивних субкультур серед підлітків, вчора завідувачем відділу організаційно-масової роботи Юлією ЗІРКОЮ та культорганізатором Олексієм РОЩУПКІНИМ проведено годину спілкування з вихованцями гуртків на тему «Молодіжні субкультури: за і проти».

Говорили про особливості існуючих молодіжних субкультур, їх характерні ознаки, позитивний і негативний вплив на суспільство, а також, разом з практикуючим дитячим і сімейним психологом Антоніною РАДЧЕНКО тренували критичне мислення та розглядали основи інформаційної гігієни.

 

У це й же час, у сусідній аудиторії, вихованці ЗХК гуртка літератури та публіцистики «ДІАЛОГ» (керівник – Яна ЛЕБІДЬ) готувалися до вже третіх у цьому році ПРЕСбоїв «УНІВЕРСАЛЬНИЙ ЖУРНАЛІСТ», організованих Інформаційно-творчим агентством «Юн-прес» Київського Палацу дітей та юнацтва. У заході взяли участь 5 команд (4 з Києва і одна з Полтави), які отримали завдання з ТЕЛЕжурналістики, а саме експромтом відзняти сюжет про подію, яка відбувається у кожному із закладів у режимі реального часу.

 

Звісно ж, «діалогівці» не стали довго шукати «сенсацію», а взяли експрес-інтерв’ю про захід у пані Антоніни та заступника директора ОЦЕВУМу з виховної роботи Олександра РЕЦЯ.

І вже сьогодні, при підведенні підсумків репортаж отримав ІІ місце та схвальні відгуки від організаторів. Вітаємо «діалогівців» зі вдалим експромтом!