Меню

Творчий проєкт ОЦЕВУМу - переможець обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання

 Дата: 
29.12.2022

Передноворічні дні принесли звістку про перемогу спільного творчого проєкту педагогів Полтавського ОЦЕВУМу та Громадської організації перекладачів жестової мови «МІСТ» м.Полтави «Неопалимі сторінки ХХ. Голодомор» у обласному конкурсі на кращий захід з національно-патріотичного виховання в освітніх закладах області, який відбувся 14 грудня 2022 року на базі Полтавської академії неперервної освіти імені М.В.Остроградського.

Мета конкурсу ― виявлення і підтримка обдарованих дітей та молоді, формування національно-культурної ідентичності, національно-патріотичного світогляду, розвитку духовно-моральних цінностей учнів. Конкурс проходив у трьох номінаціях: «Музично-театральна постановка», «Військово-спортивне шоу» та «Історична реконструкція» за участі 43 команд закладів освіти області. За підсумками конкурсу (наказ Департаменту освіти і науки від 29.12.2022 р. №275 «Про підсумки проведення обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання в освітніх закладах області») наш проєкт здобув І місце у номінації «Історична реконструкція».

Вітаємо всю команду відділу організаційно-масової роботи (завідувач - Юлія ЗІРКА) з перемогою та бажаємо подальших звершень!