Меню

УВАГА! Карантин!

 Дата: 
12.03.2020

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 з 12 березня по 3 квітня 2020 року включно в Україні запроваджено карантин для усіх закладів освіти.

У зв'язку з введенням карантину, освітній процес в ОЦЕВУМі призупинено, а проведення масових заходів, що були заплановані на відповідний період скасовано (про умови проведення заходів буде повідомлено після нормалізації епідемічної ситуації).

Просимо врахувати, що відвідування закладу вихованцями гуртків та їх батьками у відповідний період заборонено.

З інформацією щодо того, як запобігти поширенню хвороби, дій у випадку захворювання та можливими профілактичними заходами, спрямованими на попередження розповсюдження гострої респіраторної хвороби і гострих респіраторних інфекцій, пропонуємо ознайомитися на сайтах Міністерства охорони здоров'я України та Державної установи «Центр громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України».

Телефон «гарячої» ліній Департаменту соціального захисту населення Полтавської обласної державної адміністрації – 0-800-500-620;

 

Бережіть себе і своїх рідних!

Теги: