Меню

Останнє у цьому форматі засідання методоб'єднання керівників команд КВН відкрило нові горизонти

 Дата: 
25.10.2019

Майстерність актора. Основні "закони" сцени. Командоутворення та роль особистості у досягненні успіху – сьогодні у малій залі Центру говорили багато і про різне.

Засідання обласного методичного об’єднання керівників команд КВН закладів загальної середньої та позашкільної освіти (координатор – заступник директора з виховної роботи Олександр Рець) викликало неабиякий інтерес у його учасників.

Педагоги мали змогу наживо поспілкуватися та отримати корисні настанови від справжнього професіонала «акторського цеху», актриси театру і кіно, викладача майстерності актора Київського Національного університету театру, кiно і телебачення іменi І.К.Карпенка-Карого, викладача майстерності актора Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв Наталії Гнітій.

Досвідом роботи з дитячими гумористичними колективами ділилися багаторічний автор та керівник команд КВН закладів освіти області, член журі обласного фестивалю-конкурсу Костянтин Васильєв, викладач вокалу та завідувач естрадним відділом Полтавської дитячої музичної школи №1 Юлія Шевченко і керівник команди «Дідова фазенда» Козельщинського БДЮТ Геннадій Кідалов.

Про зміни формату та умов проведення обласного фестивалю-конкурсу «ГуморFEST» у 2019-2020 н.р. присутніх ознайомив координатор заходу Олександр Рець.

На завершення присутні одноголосно затвердили зміну назви методоб’єднання, яке від сьогодні іменується як «Обласне методичне об’єднання керівників колективів естрадно-гумористичного напряму» та обрали його головою Костянтина Васильєва.

Тож, фестивалю-конкурсу «ГуморFEST» у 2019-2020 н.р. – БУТИ!

Хто ще не має умов його проведення, пропонуємо ознайомитися з ними за посиланням та приєднуватись до нашого гурту.

З НАМИ - ВЕСЕЛО!