Меню

Актуальні питання розвитку позашкільної освіти в умовах децентралізації обговорювалися на відкритих Всеукраїнських зборах

 Дата: 
15.05.2019

15 травня заступник директора з виховної роботи Олександр Рець, у складі делегації Полтавської області, взяв участь у відкритих Всеукраїнських зборах «Позашкільна освіта в умовах децентралізації», які проводились у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м.Київ).

Учасниками заходу були представники Верховної Ради України, Міністерства освіти і науки України, Кабінету Міністрів, громадський організацій, керівники органів управління освітою облдержадміністрацій та об'єднаних територіальних громад, керівники обласних закладів позашкільної освіти.

Під час заходу обговорювалися актуальні питання діяльності позашкільної галузі в умовах децентралізації, зокрема, шляхи залучення до позашкілля дітей усіх категорій з кожного населеного пункту - від міста-мільйонника до найвіддаленішого села; необхідність впровадження новітніх освітніх технологій в освітній процес та позашкільну освіту та ін.

Окремо зосередили увагу на державно-громадянському партнерстві як одному з дієвих шляхів збереження та популяризації діяльності закладів позашкільної освіти.