Меню

Молодь Полтавщини – за здоровий спосіб життя!

 Дата: 
21.09.2018

19 вересня на базі Міжнародного дитячого центру «Артек» (м.Київ) відбувся фінал VIII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», учасниками якого стали 17 команд – переможниць регіональних етапів фестивалю з більшості областей країни.

Полтавщину представляли переможці обласного етапу команда «НОВЕ ПОКОЛІННЯ» Полтавської ЗОШ І-ІІІ ст. №38 (керівники Корнієнко Жанна Анатоліївна і Щербань Лариса Володимирівна) та команда «ЩАСЛИВЕ ЖИТТЯ» Пирятинського Центру дитячої та юнацької творчості (керівники Тимчур Алла Іванівна і Зубенко Тетяна Владиславівна). Окремо були направлені роботи переможців обласного конкурсу плакатів, фотографій і художніх робіт.

Те, що робота по пропагуванні здорового способу життя у навчальних закладах області ведеться постійно і небезрезультатно, дівчата і довели на всеукраїнському рівні.

За результатами конкурсу, журі нагородило команду з Полтави Дипломом за ІІІ місце, а пирятинці стали Лауреатами фестивалю!

Вітаємо команди та їх керівників!

ТАК ТРИМАТИ!!!

 
 

Фото і відеоматеріали від організаторів фестивалю Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» та Павла Горінова