Меню

Колектив ОЦЕВУМ підвів підсумки навчального року

 Дата: 
12.06.2018

Сьогодні на зборах трудового колективу підвели підсумки навчального року та дізналися багато чого корисного.

За ініціативи заступника директора з АГЧ Боженка Михайла Івановича, лікар екстреної медичної допомоги медицини катастроф Гарбар Ірина Назимівна провела навчання з основ надання першої медичної допомоги при різних ситуаціях, а провідний інспектор ВЗНС ПМРУ ГУ ДСНС України у Полтавській області. Баландін Артем Олександрович прочитав лекцію «Про дотримання правил пожежної безпеки на підприємстві (в установі). Основні конструкційні принципи вогнегасників. Їх типи. Способи використання».

Після обговорення нагальних питань, що стосувалися функціонування закладу, відбулося нагородження працівників, які досягли вагомих успіхів у трудовій діяльності протягом року.

Відразу після зборів на педагогів Центру чекав аукціон педагогічних ідей та методик керівників гуртків закладу за темою: «Професіоналізм і майстерність керівника гуртка – запорука успіху колективу (в рамках роботи над науково-педагогічною проблемою ОЦЕВУМу).

Саме у такому нетрадиційному форматі була проведена педагогічна рада, де кожен з присутніх міг «придбати» той лот, який, після представлення колег, виявився, на його думку, найбільш корисним та цікавим.