Меню

Об'єднані Незалежністю!

 Дата: 
25.08.2022

Сьогодні кожен українець розуміє, що наша Незалежність – це велика цінність, яку потрібно берегти. На жаль, цей скарб під загрозою, але завдяки нашим мужнім воїнам та міжнародній підтримці ми стоїмо! І ми вистоїмо! Як ніколи нам важливо згуртуватися, щоб усі негаразди минули. Ми сильні у нашій творчості, ми сильні у нашій єдності, ми непереможні, доки на нашій сцені виступають маленькі таланти.

23 серпня у День Державного прапора та у переддень Дня Незалежності України у Полтавському ОЦЕВУМі за погодженням обласної військової адміністрації та зі згоди батьків наших вихованців проведено чудове свято.

Багато українців вважають, що зараз не час для пісень. Але, насправді, часто саме пісні вели у бій, допомагали впоратися з емоціями в найскрутніші часи та піднімали бойовий дух.

Українці – одна із найталановитіших націй у світі, тож не дивно, що багато відомих артистів і музикантів не лише пішли боронити країну, а й отримали новий поштовх для творчості.

Ми, готуючи нову потужну мистецьку зміну, впевнені, що зовсім скоро в українському небі будуть літають лише лелеки, наші воїни з перемогою повернуться додому, а бавовною знову стане тільки тканина!

Ми вистоїмо! Бо той, хто має сильний дух – непереможний!

ОЦЕВУМ ще раз вітає всіх зі святами. Бережіть себе! Бережіть Україну!