Меню

Не переможці, але й не переможені

 Дата: 
28.07.2022

З нагоди Дня Української Державності та з метою залучення молоді до пошуку значимих, цікавих фактів про Україну, розвитку здібностей і навичок командної роботи, формування національно-патріотичної свідомості, Український державний центр позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України започаткував проведення Всеукраїнської інтелектуальної онлайн-гри «Евристорі-Я».

Співорганізаторами проєкту виступили Полтавський ОЦЕВУМ, Хмельницький ОЦНТТУМ, Кіровоградський ОЦДЮТ.

У першій онлайн грі взяли участь команда Побузького центру дитячої та юнацької творчості Побузької селищної ради Голованівського району Кіровоградської області, команда Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді та команда Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради у складі:

капітана Вернигори Наталії, вихованки гуртка видовищно-театралізованих заходів «ІМПРОВІЗ-ШОУ»,

Бондаренко Вікторії, вихованки ЗХК гуртка «ЮНИЙ ЖУРНАЛІСТ»,

Ткаченко Поліни, вихованки ЗХК гуртка літератури та публіцистики «ДІАЛОГ»,

Пантюхова Дмитра, вихованця ЗХК гуртка «ЮНИЙ ЖУРНАЛІСТ».

 

Завданням для команд було надати вірну відповідь на питання про Історію утворення Української держави, відомих історичних осіб, структуру законодавчих та виконавчих органів влади країни тощо. За кожну вірну відповідь команда отримувала 1 бал.

На жаль, саме цього одно балу нашій команді і не вистачило, щоб стати переможцем, але вона чудово себе проявила і вже готова но нових інтелектуальних баталій.

Кожен учасник гри отримав заохочення від директора ОЦЕВУМу Надії ЧЕРНОБЕЛЬ.

Далі буде!