Меню

Засідання ОМО заступників директорів з виховної роботи закладів інтернатного типу

 Дата: 
27.10.2021

27 жовтня в режимі онлайн відбулося засідання обласного методичного об'єднання заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти обласного підпорядкування (координатор – методист Ірина БОГУЦЬКА).

З цікавою інформацією щодо організації виховної роботи поділилася заступник  директора з виховної роботи Комунального закладу «Шишацький обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів» Полтавської обласної ради Зоя СЕМИДІДЬКО.

Корисну та актуальну тему «Створення безпечного середовища у закладах загальної середньої освіти. Попередження надзвичайних подій серед дітей та підлітків» розкрила начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Полтавській області Ірина МОСКАЛЕНКО.

Також учасники засідання обговорили особливості організації і проведення у поточному навчальному році запланованих обласних заходів та одноголосно переобрали на новий дворічний термін головою ОМО, заступника директора з виховної роботи Кобеляцького ліцею Полтавської обласної ради Юлію ЖУЧЕНЮ.