Меню

Зміни в умовах проведення обласних масових заходів

 Дата: 
01.10.2020

Буремний 2020-й продовжує вносити свої коретиви у всі сфери життя. На жаль, не можемо цього обійти і ми...

У зв’язку з карантинними обмеженнями та запровадженням посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, провести 36 обласних масових заходів (24 конкурси і фестивалі та 12 обласних методичних об'єднань), які вже стали традиційними, у звичному для них форматі у поточному навчальному році, навряд чи, вдасться, тому, з метою створення оптимальних умов для організації і проведення обласних масових заходів проведено коригування Плану роботи Центру на період до 01.01.2021 року та затверджено Порядок проведення Полтавським ОЦЕВУМом обласних масових заходів у 2020-2021 н.р.

Тож, не зважаючи на дистанційний формат проведення, сподіваємось, що наші заходи, як і щороку, будуть мати неабиякий інтерес та ще більше учасників і переможців!

Звертаємо увагу, що при зміні епідемічної ситуації у відповідному Порядку проведення заходів можливі додаткові зміни, які пропонуємо відслідковувати на нашому офіційному сайті та на сторінках у соціальних мережах.

Успіхів усім нам! Бережіть себе та свої родини!

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat или click here to download the PDF file.

It appears your Web browser is not configured to display PDF files. Download adobe Acrobat или click here to download the PDF file.