Меню

Проведено засідання методоб'єднання педагогів вокального жанру

 Дата: 
29.05.2019

29 травня, наприкінці навчального року, 23 педагоги-вокалісти зібралися у Полтавському ОЦЕВУМі на засідання обласного методичного об'єднання педагогів вокально-інструментального жанру (координатор – методист Ірина Синягівська). Останнє цього року засідання ОМО пройшло цікаво та надзвичайно мотивуюче.

Викладач з предмету «сольний спів», завідувач естрадного відділу Полтавської дитячої музичної школи №1 імені П.І.Майбороди Юлія Шевченко не лише висвітлила актуальну тему «Робота над дикцією та артикуляцією на заняттях вокалу», а й на прикладі своїх учнів продемонструвала найважливіші елементи розспівки, презентувала «родзинки» практичної роботи з дітьми, познайомила з методичною літературою, що стане в нагоді керівнику з вокалу.

Володимир Миронов, керівник народного художнього колективу гуртка «Ансамбль народної пісні «МОЛОДІ ГОЛОСИ» ОЦЕВУМ, розкриваючи тему охорони дитячого голосу, застосував інтерактивні методи роботи з учасниками засідання. Розсадивши присутніх за партіями, залучивши вихованців колективу, керівник ансамблю провів розспівку, після якої новоутворений хор спільно виконав «Многая літа».

Завершальним етапом методоб'єднання став показовий виступ ансамблю «МОЛОДІ ГОЛОСИ».