Меню

Засідання ОМО організаторів дозвілля та керівників колективів естрадно-гумористичного напряму

 Дата: 
26.10.2022

Чи до дозвілля та гумору в умовах сьогодення? Ми вважаємо, що однозначно ТАК!

25 жовтня відбулося спільне засідання обласних методичних об'єднань організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності (координатор – завідувач відділу організаційно-масової роботи Юлія ЗІРКА) та керівників колективів естрадно-гумористичного напряму (координатор – заступник директора з виховної роботи Олександр РЕЦЬ), учасниками якого стали 70 освітян.

У «турборежимі» учасники заслухали завідувача організаційно-масового відділу Комунального закладу «Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради» Світлану ЗУБЕНКО, яка прозвітувала про роботу ОМО організаторів культурно-дозвіллєвої діяльності за попередні 2 роки. Звіт був одноголосно схвалений учасниками зібрання, а кандидатура Світлани Василівни, також одноголосно, була підтримана на голову ОМО ще на один термін.

Наступна 15-ти хвилинка була про гумор та організацію і проведення у 2022-2023 н.р. обласного фестивалю-конкурсу «ГуморFEST». Голова ОМО керівників колективів естрадно-гумористичного напряму Костянтин ВАСИЛЬЄВ та координатор конкурсу Олександр РЕЦЬ говорили про важливість позитивного психоемоційного стану дітей та педагогів в умовах сьогодення та запропонували загалу формат та умови проведення фестивалю-конкурсу поточного року, лейтмотивом якого обрано відому фразу «Є три види ліків для душі: Природа, Любов і Почуття гумору. Природа допомагає вижити, Любов допомагає жити, а Почуття гумору – пережити». Детальні умови фестивалю-конрурсу – за посиланням.

Основна ж частина засідання була надзвичайно продуктивною, бо ми, не повірите, грали!

Так-так, вчилися грати і грали в чудову інтелектуальну гру «Quiz». Познайомив нас з нею ведучий, керівник департаменту «Гончаренко центр Івано-Франківськ» Всеукраїнської мережі безкоштовних відкритих освітньо-культурних просторів Антон ПАНАРІН. 1,5 години пролетіли на одному подиху, поки що для учасників-педагогів, та, ми маємо надію, що і наша полтавська дітвора теж скоро познайомиться з грою, яку ОЦЕВУМ планує освоювати та пропагувати серед дітей і молоді нашої області.

Дякуємо спікерам та всім учасникам!